​Ermenistan Başbakanı’ndan Hintli mevkidaşına tebrik - Gündem
26 Ocak 2026 - Հակական տոմար - Տարի : 4518 / Ամիս : Արաց / Օր : Նպատ / Ժամ : Թաղանթեալ

Gündem :

26 Ocak 2026  

​Ermenistan Başbakanı’ndan Hintli mevkidaşına tebrik -

​Ermenistan Başbakanı’ndan Hintli mevkidaşına tebrik ​Ermenistan Başbakanı’ndan Hintli mevkidaşına tebrik

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Hindistan Cumhuriyeti Günü dolayısıyla Hindistan Başbakanı Narendra Modi’ye bir tebrik mesajı gönderdi.

Ermenistan Başbakanlık Ofisi tarafından yayımlanan açıklamaya göre, mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Size ve dost Hindistan halkına Hindistan Cumhuriyeti Günü vesilesiyle en içten tebriklerimi sunuyorum. Bu tarihi gün, Hindistan halkının demokratik değerlere bağlılığını ve özgürlük ideallerine olan sadakatini simgelemektedir.

Hızla değişen dünyada, dost ülkelerimiz arasındaki karşılıklı faydaya dayalı ve çok yönlü iş birliğinin derinleşmeye ve genişlemeye devam ettiğini memnuniyetle kaydediyorum. Ortak çabalar sayesinde ikili siyasi diyaloğu ve iş birliğini, dost ülkelerimiz ve halklarımızın yararına olacak şekilde yeni bir seviyeye taşıyacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle, size ve dost Hindistan halkına en içten dileklerimi iletiyorum.”

Bu haber ermenihaber kaynağından gelmektedir.

Haber metninde yer alan görüşler haber kaynağı (ermenihaber) ve yazarına ait olup,
bolsohays.com sitesi haber hakkında herhangi bir görüş üstlenmemektedir.

Opinions expressed are those of the author(s)-(ermenihaber). They do not purport to reflect the opinions or views of bolsohays.com
+