​Ermeni “Braind” şirketi, Kanada Başbakanı`na Ermenistan bayrağı desenli çoraplar hediye etmeyi plan - Gündem
23 Nisan 2024 - Հակական տոմար - Տարի : 4516 / Ամիս : Ահեկան / Օր : Ծմակ / Ժամ : Ճառագայթեալ

Gündem :

05 Ekim 2018  

​Ermeni “Braind” şirketi, Kanada Başbakanı`na Ermenistan bayrağı desenli çoraplar hediye etmeyi plan -

​Ermeni “Braind” şirketi, Kanada Başbakanı`na Ermenistan bayrağı desenli çoraplar hediye etmeyi plan ​Ermeni “Braind” şirketi, Kanada Başbakanı`na Ermenistan bayrağı desenli çoraplar hediye etmeyi planlıyor

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 11-12 Ekim 2018 tarihlerinde Ermenistan’da düzenlenecek “Uluslararası Frankofoni Zirvesi” vesilesiyle Ermenistan’ı ziyaret edecek.

Renkli çoraplara olan büyük sevgisiyle bilinen 46 yaşındaki Başbakan için Ermenistan’da sürpriz hazırlanıyor. “Braind” şirketi, ziyaret sırasında Trudeau’ya Ermenistan bayrağı desenli çoraplar hediye etmeyi planlıyor.

Şuanda Kanada ve Ermenistan Başbakanları için özel olarak hazırlanan ve içinde üç renkli çoraplar ile Ermenistan’ın Proshyan konyak fabrikasının küçük şişeli konyağının bulunduğu hediye kutuları, Ermenistan Hükümeti'nde sahiplerini bekliyor.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, pek çok siyasi zirve ve resmi etkinlik sırasında giymiş olduğu renkli ve hatta birbirinden farklı çoraplarıyla biliniyor. Örneğin Ocak 2018’de Davos’ta düzenenen Dünya Ekonomik Forumu’nda Trudeau, mor renkli ve sarı ördek desenli çoraplarıyla dikkat çekmişti.





Bu haber ermenihaber kaynağından gelmektedir.

Haber metninde yer alan görüşler haber kaynağı (ermenihaber) ve yazarına ait olup,
bolsohays.com sitesi haber hakkında herhangi bir görüş üstlenmemektedir.

Opinions expressed are those of the author(s)-(ermenihaber). They do not purport to reflect the opinions or views of bolsohays.com
+