Ermenistan Başbakan Yardımcısı ile Amerikan Ticaret Odası temsilcileri yatırım reformlarını görüştü -
Ermenistan Başbakan Yardımcısı ile Amerikan Ticaret Odası temsilcileri yatırım reformlarını görüştü
Ermenistan Başbakan Yardımcısı Mher Grigoryan ile Parlamento Ekonomik İşler Daimi Komisyonu Başkanı Babken Tunyan, hükümet binasında Amerikan Ticaret Odası Ermenistan yönetim kurulu üyeleri ve icra ekibiyle bir araya geldi.
Hükümet basın servisinden yapılan açıklamaya göre görüşmede, Ermenistan Parlamentosu tarafından ilk okumada kabul edilen “Yatırımlar Hakkında” yasa tasarısına ilişkin konular ele alındı.
Toplantıda, Ermenistan’a yönelik nitelikli yatırım akışının artırılmasının önemi ve ülkenin yatırım ortamının cazibesinin güçlendirilmesine ilişkin meseleler değerlendirildi.
Başbakan Yardımcısı Grigoryan, ülkede yürütülen reformların hazırlanması sürecinde iş dünyasının sürece dahil edilmesi ve yeni teşvik mekanizmalarının geliştirilmesi açısından bu tür toplantıların önemine dikkat çekti.
Bu haber ermenihaber kaynağından gelmektedir.
Haber metninde yer alan görüşler haber kaynağı (ermenihaber) ve yazarına ait olup,
bolsohays.com sitesi haber hakkında herhangi bir görüş üstlenmemektedir.
Opinions expressed are those of the author(s)-(ermenihaber). They do not purport to reflect the opinions or views of bolsohays.com