İstanbul`da Birlikte Yaşamak Konseri -  
 
	
 
	
	
	 
	 
	
	İstanbul`un Fethinin 556. yıl donumu etkinlikleri kapsamında  farklı dinlerin muzik topluluklarınca 1 Haziranda "Birlikte Yaşamak" başlıklı bir konser verilecek.
İstanbul`un Fethinin 556. yıl donumu etkinlikleri kapsamında  farklı dinlerin muzik topluluklarınca 1 Haziranda "Birlikte Yaşamak" başlıklı bir konser verilecek. 
İstanbul`da bu yıl 18`incisi duzenlenecek "Birlikte Yaşamak" konseri Cemal Reşit Rey Konser Salonu`nda gercekleştirilecek.
Birlikte Yaşamak Konserinin Genel Sanat Yonetmeni Taşkın Savaş  İstanbul`da yaşayan 3 ilahi din mensuplarının aynı notalarla ibadethanelerinde yakardıklarını sahneden birlikte hatırlatacaklarını soyledi.
Savaş  konserde Sinagog Maftirim Korosu  Nişan Calgıcıyan Akapella Korosu  Taşkın Savaş Topluluğu ve Los Paşaros Sefaradis Grubu`nun seslendireceği eserlerin yanısıra semah ve semazen gosterisi yapılacağını bildirdi. Savaş  amaclarının konseri dunyanın değişik ulkelerinde de icra etmek olduğunu belirterek  "Birlikte Yaşamak" konserinde  Ermeni şefin yaptığı "Gel Kardeşim Birlikte Yaşayalım Eski Gunlerdeki Gibi" sozleriyle başlayan bir beste ile ayrıca 2010 Avrupa Kultur Başkenti İstanbul icin yazılan iki bestenin de seslendirileceğini kaydetti.
Taşkın Savaş  konserde 80 kişilik bir koronun yer alacağını ve 4 şefin bulunacağını dile getirerek  ucretsiz gercekleştirilecek konsere tum İstanbulluları cağırdı.  
	
	 
Bu haber  kaynağından gelmektedir. 
Haber metninde yer alan görüşler haber kaynağı ()  ve yazarına ait olup,
 bolsohays.com sitesi haber hakkında herhangi bir görüş üstlenmemektedir.
Opinions expressed are those of the author(s)-(). They do not purport to reflect the opinions or views of bolsohays.com